Cara Bermain Need for Speed ​​Underground

Cara Bermain Need for Speed ​​Underground

Langkah-langkah

1. Untuk memulakan kerjaya anda, pilih pilihan “Mod Bawah Tanah” selepas mencipta profil.

2. Permainan ini bermula dengan anda berlumba tiga pemandu lain di sekitar bandar. Selepas memenangi permainan, anda kemudian meneruskan untuk memilih kereta dan mula kerjaya bawah tanah anda.

3. Selepas anda telah memilih kereta, anda kini boleh memilih mana-mana kaum yang ada. Anda boleh mengakses kaum anda telah membuka dengan memilih “Race Map” manakala Mod Underground. Pada awal permainan, anda biasanya akan mempunyai kira-kira lima perlumbaan pada satu masa, bagaimanapun, jumlah itu akan turun kerana anda maju.Cara Bermain Need for Speed ​​Underground

4. Seperti yang anda terus memenangi perlumbaan, peristiwa-peristiwa akan mendapatkan lebih keras dan lebih keras. Walau bagaimanapun, anda boleh memilih bagaimana sukar anda mahu ia. Hanya pilih mana-mana kaum dan akan menjadi satu pilihan untuk kesukaran. Semakin sukar, lebih banyak wang yang anda peroleh. Anda boleh lihat berapa banyak wang perlumbaan adalah bernilai dengan melihat di bawah pilihan kesukaran.

5. Secara keseluruhannya, terdapat 112 kaum, walaupun Peta Race hanya akan memaparkan sehingga 111. Selepas anda mengalahkan perlumbaan ke-112, anda telah berjaya menyelesaikan permainan!

Speak Your Mind

*